ZORG EN WELZIJN
#SPORTS

Sport je graag? Wil je weten hoe het gesteld is met je eigen conditie en hoe je die kan verbeteren? Wil je kennis maken met nieuwe sporten? Wil je ontdekken waarom sommigen beter blijven drijven dan anderen en het ook zelf testen? Wil je grenzen verleggen op sportief vlak? Ontdek en ga de sportieve uitdaging aan!


#SCIENCE

Hoe bereidt een topsporter zich voor op een belangrijke wedstrijd? Wat staat er op het menu bij een topsporter? Speelt de wetenschap een rol bij het verbeteren van sportprestaties? Kom alles te weten over sport vanuit een wetenschappelijke invalshoek!


#WERELDKEUKEN

Heb je zin om de keukengeheimen te ontdekken van verre landen? Deze culinaire reis waarin we kennis maken met andere culturen, eetgewoontes, smaken, hippe nieuwe creaties en oude klassiekers is een ware ontdekking! Je gaat zelf aan de slag in de keuken en leert zo dat gezonde voeding bereiden niet alleen voor grote meesterchefs is weggelegd.


#TERUG NAAR DE TOEKOMST

Ga je mee op pad met onze alleroudste voorouders? Al duizenden jaren leeft de mens op onze planeet. We ontdekken, we vernieuwen en we herontdekken. We gaan samen op zoek naar die eerste mensen en hoe die ons dagelijks leven en denken nog steeds beïnvloeden. De wetenschap is de sleutel om tot deze kennis te komen. We gebruiken de geschiedenis als een spiegel om onze dagelijkse gewoontes beter te leren begrijpen.


#BOUGE

Je beweegt graag en je houdt van taal? Dan is #Bouge iets voor jou! We doen verschillende sporten en spelletjes in het Frans. Je leert Frans tijdens sport, spel en beweging. Naast het spreken, verwerf je ook nog andere competenties zoals samenwerken, leren van elkaar en elkaar helpen.

<<< Keer terug naar de beginpagina
Welke projecten horen samen? Download hier onze folder!