KUNST
#CULTURE CLUB

Kan je kunst maken met een smartphone? Komen draken alleen in sprookjes voor? Hoe maak je een hippe videoclip? Ben je best een beetje gek om surrealisme te begrijpen? Hoe schrijf je een spannend verhaal of een grappig scenario? Maakt een stripverhaal geluid? Kan je tekenen met een zaklamp? Bestond graffiti al in het oude Rome? Je komt het allemaal te weten in de #Culture Club.


#CREATE IT

Altijd al eens met graffitispuitbussen aan de slag gewild? Lijkt acteren in je eigen videoclip je wel cool? Zin om foto’s te maken waarbij je je eigen ogen niet gelooft? Overtref je J.k. Rowling in het verzinnen van fantastische verhalen? Nog nooit een lichtgraffiti gemaakt? Klaar om de strijd aan te gaan met draken? Voel je de creatieve kriebels nu al opborrelen? Dan is #Create it zeker iets voor jou!


#StART-up

Ben je cool, hip, creatief en hou je van een uitdaging, kies dan voor stART-up. Je kan er pimpen, schilderen, fotograferen, ontwerpen, dansen, …
Ontplooi jezelf op een creatieve, expressieve en authentieke manier en leer jezelf beter kennen via diverse kunstvormen.


#TERUG NAAR DE TOEKOMST

Ga je mee op pad met onze alleroudste voorouders? Al duizenden jaren leeft de mens op onze planeet. We ontdekken, we vernieuwen en we herontdekken. We gaan samen op zoek naar die eerste mensen en hoe die ons dagelijks leven en denken nog steeds beïnvloeden. De wetenschap is de sleutel om tot deze kennis te komen. We gebruiken de geschiedenis als een spiegel om onze dagelijkse gewoontes beter te leren begrijpen.


#FRANCAIS+

Hou jij ook zo van de franse taal? Dan is français+ zeker iets voor jou. Zo ben je een journalist in de Tour de france, speel je een tekenfilmscene na, schrijf en teken je mee aan een stripverhaal, ontdek je het geheime recept van Astérix’ potion magique, onderzoek je of een olifant echt zoveel schrik heeft van een muis... Dit en zoveel meer kom je te weten in verschillende Franse ateliers. Via allerlei taalspeeltjes en populaire liedjes oefen je op een leuke manier nieuwe woorden in. Bienvenue!

<<< Keer terug naar de beginpagina
Welke projecten horen samen? Download hier onze folder!