ONDERNEMEN
#BIZ 2.0

Wil je graag leren ondernemen? Al doende maak je kennis met de P’s van de economie. Je probeert een Product te Promoten en op een goed gekozen Plaats aan zoveel mogelijk Personen te verkopen tegen de juiste Prijs. Hierbij probeer je zoveel mogelijk rekening te houden met de Planeet. Wil je je organisatietalent ontdekken, spreekt teamwork je aan of heb jij een neus voor het bedenken van creatieve oplossingen?


#ROP

Zit er in jou een reporter verscholen? Kies dan voor ROP! Met ROP (reporter op pad) zal je niet alleen kennismaken met de verschillende media, maar je zal zelf ook interviews afnemen, radio maken, BV’s ontmoeten, op stap gaan, kranten maken en nog veel meer!
Je maakt op een actieve manier kennis met verschillende (gesproken, geschreven en digitale) media en je gaat actief aan de slag.


#BIG DEAL

Hoe komt een product tot bij jou? Is de klant echt koning? Ben jij altijd tevreden over wat je koopt? Welkom in de wereld van de kritische consument! We steken de handen uit de mouwen en proberen sowieso een big deal te realiseren. We leiden je binnen in the future of shopping.

<<< Keer terug naar de beginpagina
Welke projecten horen samen? Download hier onze folder!