WISKUNDE
#DIGITAL WIZARDS

Zin om een digitale tovenaar te worden? Wil je graag animaties en games leren programmeren, robotjes aansturen en websites bouwen? Dan is dit STEM project helemaal voor jou. In team werk je aan digitale projecten en zet je je eerste stappen als software ontwerper! We werken volgens de creatieve spiraal: Imagine, create, play, share, reflect!


#DIERENMANIEREN

Wat kunnen wij leren van de dieren? Kunnen dieren ons gedrag en de technologie verrijken? We gaan na hoe wetenschappelijk onderzoek gebeurt en we exploreren ook zelf via waarnemingen, infobronnen, cijfergegevens en grafieken. Ontdek of jij een echte wetenschapper bent!


#STEMATH

Heb je ook zin in een biotechnologisch college- wonderkoekje? Je gaat op verkenning in de wiskunde, wetenschappen en techniek in verschillende werkvormen.
In deze twee modules leer je onderzoeken, ontwerpen, informatie verwerken, redeneren, probleemoplossend denken, oordelen, waarderen en communiceren.
Aan de hand van levensechte contexten leer je analyseren, beslissingen nemen, problemen aanpakken op verschillende niveaus.

<<< Keer terug naar de beginpagina
Welke projecten horen samen? Download hier onze folder!