SPORT EN BEWEGING
#SPORTS

Sport je graag? Wil je weten hoe het gesteld is met je eigen conditie en hoe je die kan verbeteren? Wil je kennis maken met nieuwe sporten? Wil je ontdekken waarom sommigen beter blijven drijven dan anderen en het ook zelf testen? Wil je grenzen verleggen op sportief vlak? Ontdek en ga de sportieve uitdaging aan!


#SCIENCE

Hoe bereidt een topsporter zich voor op een belangrijke wedstrijd? Wat staat er op het menu bij een topsporter? Speelt de wetenschap een rol bij het verbeteren van sportprestaties? Kom alles te weten over sport vanuit een wetenschappelijke invalshoek!


#SPORTS CLASS

Ben je sportief en avontuurlijk? “The Sports Class” omvat een avontuurlijke mix van zowel initiatielessen als uitdieping van een aantal sporttakken. Je kan een aantal sportdiploma’s halen! 15 weken lang gaan we klimmen, fietsen, boksen, basketten, badmintonnen en (overlevings)zwemmen naar hartenlust!
Een deel van de lessen geven we in het Engels met de CLIL- methodiek. Zo zal je spelenderwijs tijdens het sporten Engelse woordjes bijleren.


#BOUGE

Je beweegt graag en je houdt van taal? Dan is #Bouge iets voor jou! We doen verschillende sporten en spelletjes in het Frans. Je leert Frans tijdens sport, spel en beweging. Naast het spreken, verwerf je ook nog andere competenties zoals samenwerken, leren van elkaar en elkaar helpen.

<<< Keer terug naar de beginpagina
Welke projecten horen samen? Download hier onze folder!